Servicii

Servicii oferite de noi:

Greenhill Energy vă oferă încredere, seriozitate și personal autorizat ANRE pentru proiectele dumneavoastră. Ne ocupăm cu:

Realizarea instalațiilor electrice complete: realizat trasee electrice, tras cabluri, montaj tablou de distribuție, montare aparataj, dimensionare cabluri si protecții pentru că vrem să te simți în siguranță.

Dezafectare instalații electrice: dacă vrei să înlocuiești vechea instalație sau să modifici o parte a unei clădiri și vechea instalație te încurcă, te poți baza pe noi.

Panouri fotovoltaice, instalații eoliene

Montaj și punere în funcțiune instalații fotovoltaice și eoliene: dacă te-ai hotărât să devii independent din punct de vedere energetic sau doar vrei să iți reduci factura la curent, noi îți venim în ajutor.

curatare panouri fotovoltaice

Spălare profesională panouri fotovoltaice: venim cu perii profesionale și soluții chimice pentru a-ți curăța panourile profesional, fără a afecta integritatea acestora.

Automatizări Smart Home: punem în practică ideea ta. Dacă ai o idee unică pentru casa ta, te putem ajuta să o pui in practică chiar dacă implică senzori, pompe sau un iluminat special.

Realizare prize de pământ cu buletin: priza de pământ este necesară pentru a avea o instalație electrică corect funcțională care sa îți ofere protecție. Nu alege să faci improvizații. Te ajutăm cu execuție completă și îți oferim și buletin de verificare.

Consultanță: dacă ai nelămuriri legate de instalația ta electrică, vrei să ști cât te costă o modificare la instalația electrică sau o instalație de producere a energiei electrice din surse regenerabile, noi îți răspundem la întrebări.

Intervenții 24/7: poți apela la noi la orice oră pentru intervenții rapide.